KHAS UNTUK YANG SELALU RASA LETIH

Posted by webadmin on Saturday 17 October 2020

INOVASI TERBARU HASIL KAJIAN SAINTIFIK 
ENERGY BOOSTER SEMULAJADI
100% SELAMAT DIGUNAKAN


Apa itu Aluren Virgin Coconut Emulsion???


enlightened Aluren VCE dihasilkan melalui kaedah Emulsification menggunakan teknologi nano bagi menghasilkan partikel yang sangat halus.


enlightenedVCE mengandungi Medium Chain Triglycerides(MCT)yang mempunyai rantai asid lemak lebih pendek berbanding minyak lain.

enlightenedApabila VCE diambil, ia akan bertukar menjadi tenaga serta merta tanpa melalui proses percernaan yang lebih panjang.


enlightenedProses emusification ini telah menukarkan asid laurik menjadi monolaurin.  Monolaurin adalah komponen yang lebih aktif daripada asid laurik  bagi membunuh microorganism seperti bakteria dan virus.


enlightenedAluren VCE dihasilkan sebagai emulsion yang sangat mudah larut dan mengandungi peratusan monolaurin aktif serta kadar penyerapan oleh tubuh yang lebih tinggi berbanding VCO.
 
Kelebihan Aluren Virgin Coconut Emulsion


heart Energy Booster, Aluren VCE membekalkan tenaga yang cepat untuk badan dan mengekalkan tahap tenaga yang lebih tinggi sepanjang hari tanpa merasa letih.

heartMengawal Selera Makan, Aluren VCE mengurangkan selera makan dengan meningkatkan rasa kenyang

heartMelansingkan Badan,  Aluren VCE membantu lemak – lemak degil dibahagian perut, peha dan bahagian lengan dibakar bagi membentuk tubuh badan yang langsing.

heartFat Burner, Aluren VCE meningkatkan kadar metabolisma dan merangsang pembakaran lemak – lemak berlebihan ditubuh badan

heartAntioxidant mempunyai antioksida yang kuat untuk mematikan radikal bebas, melawan keradangan dan tekanan.