DAPATKAN SET BOX PREMIUM EVOO AL ARD PALESTINE PADA HARGA PROMOSI RM169.00 SAHAJA DENGAN PENGHANTARAN PERCUMA KE SEMENANJUNG MALAYSIA.
KEMPEN #IMMUNITY4COMMUNITY OLEH TEAM ALAMI LIVING. DAFTAR SEKARANG UNTUK PRODUK, PENGHANTARAN DAN KHIDMAT NASIHAT PERCUMA DARI PAKAR. HEBAHAN UMUM BAGI PESAKIT POSITIF COVID YANG DIKUARANTIN. MOHON HEBAHKAN. BANTU KAMI UNTUK KAMI MEMBANTU YANG MEMERLUKAN! KLIK LINK DI BAWAH UNTUK INFO LANJUT
KEMPEN #IMMUNITY4COMMUNITY

REDEEM 1 BOTOL PERCUMA SEKARANG!

.

 

 

.

 

 

KEMPEN BANTERAS COVID 19: IMMUNITY FOR COMMUNITY

.

 

PERCUMA ALUREN Virgin Coconut Emulsion untuk Semua PESAKIT COVID19. 

ALUREN mengandungai MONOLAURIN yang sedia menyerap terus ke dalam tubuh bagi tujuan meningkatkan imun badan bagi pesakit positif Covid19.

.

 

.

 

Dalam keadaan Pandemik Covid19 yang semakin merisaukan semua lapisan masyarakat, pihak kami ingin mengambil inisiatif untuk membantu Pesakit Covid19 dengan memberikan produk pemakanan yang menyokong sistem imun badan dan langkah tambahan bagi melawan virus Covid19.

.

 

Kenali pencipta Aluren Virgin Coconut Emulsion (VCE)

.

 

.

 

Dr. Mohd Razip bersama kerjasama dari Unimas telah mengkaji minyak kelapa dara (VCO) dan beliau juga berpengalaman dalam bidang nutraseutikal lebih 15 tahun. Penghasilan Emulsi Kelapa Dara (VCE) pertama yang stabil ini merupakan pencapaian terbesar beliau. VCE ini telah dipatentkan di Amerika Syarikat, Jepun dan Malaysia.

.

 

.

 

Virgin Coconut Emulsion (VCE) yang mengandungi Monolaurin yang mempunyai antiviral, antiradang dan antioksidan boleh membantu mengurangkan gejala virus dan mengembalikan tenaga dan daya lawan penyakit.

.

 

.

TESTIMONI PESAKIT POSITIF COVID-19 YANG TELAH MENGGUNAKAN ALUREN VIRGIN COCONUT EMULSION. PESERTA INI TELAH CONSUME VCE PADA 12 OGOS DAN MENGEMASKINI KESAN PEMULIHAN SEHINGGA 23 OGOS 2021

.

 

.

 

➡️Link Daftar: https://bit.ly/FreeAlurenUntukPesakitCovid19 smiley

.

 

➡️Jika ingin dapatkan info boleh terus whatsapp di sini: cool

www.wasap.my/60137476570/freealuren

.

 

➡️ Join Facebook Group Immunity4Community smiley

https://www.facebook.com/groups/immunity4community/

.

 

➡️ Join Telegram Group --> Immunity4Community smiley

.

 

Hebahkan pada keluarga, saudara, jiran, sahabat dan kenalan smiley

heartheartheart

.

 

#immunity4community heart

#kitajagakita heart

#rakyatjagarakyat heart