DAPATKAN SET BOX PREMIUM EVOO AL ARD PALESTINE PADA HARGA PROMOSI RM169.00 SAHAJA DENGAN PENGHANTARAN PERCUMA KE SEMENANJUNG MALAYSIA.
PENDAFTARAN VIP MEMBER SECARA PERCUMA KINI TELAH DITUTUP. TERIMA KASIH KEPADA 400 PENGGUNA YANG MENJADI AHLI (ALAMIS) YANG PERTAMA DI ALAMI LIVING. KEAHLIAN INI ADALAH SAH SEHINGGA 31 DISEMBER 2022.
DAFTAR EJEN ALAMI LIVING

Ejen Alami Living di bahagikan kepada 2 kategori iaitu Stokis dan Reseller.

.

Syarat sebagai Stokis:

 • Syarat belian Stokis kali pertama adalah RM10,000.00 dan ke atas.
 • Diskaun Stokis adalah 28% dan ke atas.
 • Komitmen Belian Stokis adalah sebanyak 12 kali setahun (minimum) dan wajib mencapai belian minimum RM10,000.00 setiap bulan.

 

Syarat sebagai Reseller:

 • Syarat belian Reseller kali pertama adalah RM1,500.00 dan ke atas.
 • Diskaun Reseller adalah 20% dan ke atas.
 • Komitmen Belian Reseller adalah sebanyak 6 kali setahun sahaja (minimum). Reseller wajib mencapai belian RM1,500.00 dalam tempoh 2 bulan (60 hari dari tarikh akhir belian semasa) dan perlu membuat belian RM1,500.00 semula jika tidak mencapai belian minimum ini.

..

Info tambahan

 

 1. Tempahan Produk:

Belian produk adalah secara pre-order. Produk perlu di buat tempahan secara atas talian menggunakan sistem Marketplace Alami Living (www.alamiliving.my). Jika terdapat masalah, boleh hubungi bantuan sistem melalui whats app 019-409 5570 atau 019-559 6570.

.

 1. Tempoh Tempahan:

Tempahan produk dibuka daripada Selasa hingga Isnin (7 hari) 24 jam kecuali Isnin sehingga jam 4.00 petang sahaja. Tempahan produk valid selepas bayaran dibuat keseluruhannya.

.

 1. Bayaran:

Bayaran perlu dibuat pada hari Isnin sebelum jam 4.00 petang. Bayaran wajib dibuat dan disertakan bukti bayaran. Tempahan diproses selepas bayaran disahkan penerimaan.

.

 1. Penerimaan produk

Bagi Stokis dalam Kawasan Selangor/ KL, boleh datang untuk mengambil tempahan pada hari Rabu (cuti umum dan peristiwa ditutup), HQ akan update info bagi self-pickup).

Jika stokis yang di luar Selangor/ KL, HQ akan menggunakan khidmat fast delivery iaitu SKYNET. Boleh cek tracking Skynet menggunakan link berikut: www.skynet.com.my/track.

Bagi Reseller boleh cek status penghantaran di dalam sistem belian.

 

 1. Pendaftaran Ejen

Bagi Reseller wajib berdaftar dengan Alami Living di link www.alamiliving.my/register

Sila tick customer type sebagai Reseller.

Bagi pendaftaran Reseller yang berjaya, HQ akan menghubungi tuan puan bagi info selanjutnya.

 

Alami Living HQ