DAPATKAN SET BOX PREMIUM EVOO AL ARD PALESTINE PADA HARGA PROMOSI RM169.00 SAHAJA DENGAN PENGHANTARAN PERCUMA KE SEMENANJUNG MALAYSIA.
KEMPEN #IMMUNITY4COMMUNITY OLEH TEAM ALAMI LIVING. DAFTAR SEKARANG UNTUK PRODUK, PENGHANTARAN DAN KHIDMAT NASIHAT PERCUMA DARI PAKAR. HEBAHAN UMUM BAGI PESAKIT POSITIF COVID YANG DIKUARANTIN. MOHON HEBAHKAN. BANTU KAMI UNTUK KAMI MEMBANTU YANG MEMERLUKAN! KLIK LINK DI BAWAH UNTUK INFO LANJUT
#BSO4ALL
#BSO4ALL
#BSO4ALL

Promosi KHAS sempena HARI ISTIMEWA bagi yang TERISTIMEWA sepanjang tahun 2021.

.

PROMOSI SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN KE 64 DAN HARI JANTUNG SEDUNIA BERMULA PADA 9 SEPTEMBER HINGGA 10 OKTOBER 2021.

.

HARI MALAYSIA - 16 SEPTEMBER 2021

HARI JANTUNG SEDUNIA - 29 SEPTEMBER 2021

.

Sempena 2 hari istimewa ini, Alami Living melancarkan promosi #BSO4ALL bagi menggalakkan rakyat Malaysia sentiasa hidup dalam normal baru dengan mengamalkan Blackseed Oil (BSO) dan dilengkapkan lagi dengan 2 lagi pemakanan superfood dan berfungsi iaitu Minyak Zaitun dan Emulsi Kelapa Dara.

.

Jangan ketinggalan untuk mendapatkan set promosi daripada Alami Living ini dan jangan lupa rakamkan gambar anda bersama Set BSO Alami Living ini berserta Hashtag #BSO4ALL dan #AlamiLiving untuk dapatkan hadiah cabutan yang istimewa untuk semua yang membeli dan mengamalkan produk edaran Alami Living.

.

#JomAlami

#BSO4ALL

#AlamiLiving

Sort by
Show result