ALAMI LIVING MENGUCAPKAN SELAMAT BERPUASA SEPANJANG BULAN RAMADHAN DAN SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI KEPADA SEMUA PELANGGAN DAN PENGGUNA KAMI DI SELURUH MALAYSIA.
RM128.00
Aluren Virgin Coconut Emulsion
Price RM128.00
Brand ALUREN
Points Needed 12800
Availability 28
Quantity
Description

Promo Price: RM 128.00 
FREE Postage

Volume: 200ml


Cara Penggunaan:


Ambil 1 sudu besar (10ml), sekali sehari.
Maksimum dos: 2 sudu besar (20ml) sehari
VCE boleh dimakan secara langsung atau boleh dicampurkan dengan air kosong.

Sila goncang botol sebelum makan

Car

Apa itu Aluren Virgin Coconut Emulsion???


 1. Aluren VCE dihasilkan melalui kaedah Emulsificationmenggunakan teknologi nano bagi menghasilkan partikel yang sangat halus.
  
 2. VCE mengandungi Medium Chain Triglycerides(MCT)yang mempunyai rantai asid lemak lebih pendek berbanding minyak lain. Apabila VCE diambil, ia akan bertukar menjadi tenaga serta merta tanpa melalui proses percernaan yang lebih panjang.
  
 3. Proses emusification ini telah menukarkan asid laurik menjadi monolaurin.  Monolaurin adalah komponen yang lebih aktif daripada asid laurik  bagi membunuh microorganism seperti bakteria dan virus.
  
 4. Aluren VCE dihasilkan sebagai emulsion yang sangat mudah larut dan mengandungi peratusan monolaurin aktif serta kadar penyerapan oleh tubuh yang lebih tinggi berbanding VCO.


   

  Kelebihan Aluren Virgin Coconut Emulsion
  

 5. Fat Burner, Aluren VCE meningkatkan kadar metabolisma dan merangsang pembakaran lemak – lemak berlebihan ditubuh badan.
  
 6. Mengawal Selera Makan, Aluren VCE mengurangkan selera makan dengan meningkatkan rasa kenyang.
  
 7. Melansingkan Badan,  Aluren VCE membantu lemak – lemak degil dibahagian perut, peha dan bahagian lengan dibakar bagi membentuk tubuh badan yang langsing.
  
 8. Energy Booster,VCE membekalkan tenaga yang cepat untuk badan dan mengekalkan tahap tenaga yang lebih tinggi sepanjang hari tanpa merasa letih.
  
 9. Antioxidant mempunyai antioksida yang kuat untuk mematikan radikal bebas, melawan keradangan dan tekanan.

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews